söndag, 29 mars, 09:21

Gaahh.. Kan inte sova

Jag jobbar ju natt som servitör och måste således sova på dagtid. Jag jobbar alltid 19:00-05:30 och igår när jag kom hem så kunde jag inte somna förrän klockan tolv, alltså vid lunchtid, och sen upp vid tre för frukost och sen iväg till jobbet igen. Trött som få hela natten och jag tackade gud att det blev sommartid så en timma försvann sisådär huxflux. Somnade nästan på pendeln hem och sen – vad händer – ja nu är klockan över tio och jag är pigg som en lärka. Måste gå och sova för ungefär tre timmar sedan eftersom jag ska jobba inatt (söndag) också. Det är ju inte så kul att vandra runt som en zombie och inte kunna minnas en endaste liten beställning. -” Åh du beställde en öl för två timmar sen ja! Jag kom på det nu, när jag såg att du skakade på huvudet och himlade lite käckt med ögonen”.

Nåja, det löser väl sig som vanligt. Risken är att jag sen på måndag, min lediga dag, kommer att sova till framåt åtta på kvällen. Då kan jag ju alltid reta grannarna med att börja dammsuga vid tio-tiden och köra igång en tvättmaskin vid midnatt. Jag måste ju också få ha ett liv, eller?

Kommentera