fredag, 8 maj, 01:16

Mångalen

Har sovit som en kratta de senaste två dygnen med mardrömmar och vanliga men konstiga drömmar i övermått. Och när jag varit vaken har jag mått allmänt kymigt och varit låg och gråtmild. Men nu när jag tittade ut genom fönstret så fick jag svaret på varför. Värsta fullmånen jag sett på år och dag. Jag brukar vara rätt känslig för fullmånen men denna gång har det då varit extremt. Man borde ju lära sig då det är fullmåne en gång i månaden men jag blir lika förvånad varje gång när jag efter ett par dar upptäcker vad det är som är fel. Nåväl, det blir väl bättre de närmaste dagarna, vore skönt att sova mer än 4 timmar åt gången.

2 comments to Mångalen

 • Hamnade här, på din blogg, lämnar ett spår innan jag går vidare…
  Önskar dig en fortsatt trevlig kväll!

  Passar också samtidigt på att önska dig välkommen till mig:
  http://www.metrobloggen.se/offer
  Bloggen är mitt klotterplank, den enda fungerande terapin för att ta mig tillbaka till ett ljust liv efter att blivit offer för en våldtäktsman.

  Finns intresset går det att, via bloglovin, prenumerera på min blogg – vilket verkligen uppskattas!

 • Jo det är lustigt hur mycket man påverkas av månens dragningskraft.
  Lider inte själv av det mer än att jag drömmer de skummaste drömmarna, men det kan man ju leva med.
  Nu är fullmånen snart över så du kan pusta ut.
  Sov Gott !!
  // jonte

Kommentera