måndag, 22 juni, 12:08

Gissa vad jag kommer säga nu!

Jo jag är TRÖTT. Som vanligt. Har jobbat natt hela midsommarhelgen och för att toppa det hela har jag bara sovit tre timmar nu på morgonen. Och här sitter jag klarvaken. Kommer antagligen bli extremt trött om två timmar igen och sova bort hela eftermiddagen och kvällen. Synd när det nu äntligen har blivit fint väder.

Hoppas ni har haft en fin midsommar. Vi fick ju lite sill och sånt på midsommarafton som personalmat men någon övrig midsommarstämmning har inte infunnit sig. Det tråkiga när man “missar” midsommarfirandet är att hela sommaren bara försvinner utan att man  hinner märka det. Ja, så känns det som i alla fall. Det är ju snart Juli gudbevars och man har inte hunnit ut i solen en enda gång ännu.

Nåväl dags för kaffe. I mängder. Så kanske man kan hålla sig vaken hela dagen men det känns ju svårt just nu kan jag säga.

1 kommentar tillGissa vad jag kommer säga nu!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>