onsdag, 18 november, 18:00

Före och efterbild

Lägger i all enkelhet upp en bild som visar hur det kan se ut före och efter bildredigering. Jag tycker inte jag gör så särskilt mycket, men ändå så blir det ju lite skillnad. Den vänstra bilden är direkt ur kameran och den högra efter behandling. Det pågår ju en debatt om den hysteriska bildbehandling som oftast används i reklamsammanhang och en del vill ju totalförbjuda bildbehandling och retushering helt och hållet men det vore nog lite trist kan jag tycka. Det är sällan bilderna kommer ut perfekta från kameran så lite bör man nog få putsa på dem.

1 kommentar tillFöre och efterbild

  • GIllar den lätta retsheringen 🙂
    Mina före efter bilder är inte lika igenkännbara 😉
    Tnk va trist våra jobb skule vara utan retush 🙂
    Själv brukar jag ha regel när jag fotar folk att inte tabort sådant som kommer finnas där för allt, som födelsemärken etc.. men en finne eller fläck åker bort..

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>