onsdag, 18 november, 07:37

Vetta!!!

Av mina senaste uppladdningar till Istockphoto så blev denna bild godkänd till “Istockphoto Vetta Collection” som är en lite mindre samling av foton till ett något högre pris. Det är ganska svårt att få bilder godkända till den, särskilt då man som jag inte är den mest kreative fotografen. Bilderna som blir godkända till Vetta ska vara ovanliga och kreativt uförda. Vetta är förresten det Italienska ordet för topp, “peak”, höjd.

Detta är den första bild som jag fått godkänd till Vetta och jag är superglad. Nu är det bara till att försöka få till några fler…

3 kommentarer tillVetta!!!

 • Snyggt!
  Liking photohoppandet 🙂

 • […] Tordagsfoto Hittade precis en blogg som heter torsdagsfoto med en liten bildutmaning varje torsdag, så jag tänkte delta. Veckans tema är – Någon tittar på dig – och här är mitt bidrag. Denna bild blev även min första i Vetta Collection på Istockphoto. Läs mer om det i detta inlägg. […]

 • Hej! Vet att detta är ett mycket gammalt inlägg, men jag hoppas att du ser och besvarar min kommentar ändå. Vad är det som gör att denna bild antas till Vetta Collection? Det är ju bara en ansiktsporträtt? Vad ska den användas till, ur kundens ögon sett?

  Jag har precis fått upp ögonen för stockfoto och ska göra allt som står i min makt att lyckas leverera bra foton som säljer bra. Om du fortfarande håller på med det själv får du väldigt gärna besvara kommentaren och berätta hur det gått/går för dig!

  På min sida (länk ovan) kan du besvara i min blogg, eller maila mig på angiven adress.

  Tack och bock!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>