söndag, 12 april, 17:03

Seg idag

Så har jag då jobbat två nätter av tre. Är väldigt seg idag men det är väl bara till att gaska upp sig, hoppa in i duschen och ge sig  iväg  till jobbet igen. Men det är som sagt sista natten innan jag går av för att sedan vara ledig måndag och tisdag. Man får hoppas det finns lite energi kvar att göra något under ledigheten. Första dagen går ju i stort sett bort till att sova och sedan sitter man hela kvällen med nån slags märklig Jetlag. Men på tisdag ska man väl ha piggnat till igen. Om det är fint väder kanske det är dags att gå ut på en foto-runda. Har inte blivit så mycket utomhusfotande i gråvintern som varit.

Nej, dags att rusa…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>