måndag, 29 juni, 14:35

Värmeböljan fortsätter

Läste precis i Aftonbladet att värmeböljan fortsätter så långt prognoserna räcker. Det är ju jättebra efter permafrostperioden vi hade i böran av månaden. Det som är lite jobbigt är ju att jag inte alls fungerar i tropisk värme. Men jag antar att man får härda ut och inte klaga. Jag fungerar inte så bra i kyla och regn heller. Frågan är när jag egentligen fungerar alls 🙂

1 kommentar tillVärmeböljan fortsätter

  • haha ja det är ju frågan men jag förstår avd du menar.. hjärnan ärlite överkokt här 🙂
    Njut medans det varar dock, snart är ju sommaren över

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>