tisdag, 4 augusti, 01:10

Exklusiv Fotograf på Istockphoto

Ja just det. I all Prideyra så har jag ju glömt att berätta att jag äntligen efter nästan två år sålt 250 bilder på Istockphoto och nu kunnat ansöka som exklusiv fotograf, vilket innebär att jag enbart laddar upp mina bilder till deras sida och som tack för det får lite högre ersättning, snabbare inspektion av bilderna, bättre “rankning” när man söker på nyckelord och en massa andra fördelar. Jag är jätteglad för det!  Dessutom får jag nu ladda upp 50 bilder i veckan mot 15 tidigare så nu är det ju bara att ta med kameran överallt. Ska även försöka göra lite mera genomtänkta fotningar och inte bara det jag ser framför mig på stan. Har lite idéer som jag tänker genomföra nu när jag åker upp till Norrland på semester, så får vi se hur det blir.

Då inspektionen nu går jättesnabbt, bara ett dygn ungefär mot fem-sex dar tidigare så har det redan börjat komma igenom bilder som jag tog på Priden igår! Kolla till höger under “Mina senaste bilder på Istockphoto”

Superglad är iallafall vad jag är.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>