tisdag, 1 september, 19:45

Skokloster och gammal Jumbojet

Idag har jag varit på ett litet äventyr. Jag åkte ut med Stefan till Arlanda för han skulle ut till uniformsförrådet och hämta ny uniform och då passade vi på att fika på den gamla Jumbojeten som numer står uppställd som ett vandrarhem. Själva fikat var väl tråkigt, maskinpulverkaffe och plastad mazarin men själva vandrarhemmet verkade trevligt ändå. Men ganska dyra rum om jag ska vara ärlig.

Efter detta så kände vi för att göra något mer, något annorlunda så vi började kika på bilkartan och fick syn på att vi inte var så jättelångt ifrån Skokloster. Iallafall som det såg ut på kartan. Så vi satte iväg och det tog allt sin lilla tid för det var nog en tre mil dit åtminstone, men fram kom vi. Så vi gick runt litegrann i ägorna och jag fotade en del. Vi kollade även in gratisutställningen som fanns på bottenvåningen i slottet men hoppade över guideningen för vi är ju inte lika slottsintresserade som t ex Jonas. Men som sagt vi gjorde något helt annorlunda och jag fick fota lite. Vi får se om jag får upp några bilder på Istock, det bör kunna bli ett par stycken ialla fall.

2 kommentarer tillSkokloster och gammal Jumbojet

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>