fredag, 18 december, 20:09

I Norrland

Just nu befinner jag mig uppe i Norrland, i Boden. Min mamma gick bort för tre veckor sedan och i morgon Lördag så har vi begravning. Så den här “hemvändarresan” blev väl inte den roligaste man kan vara med om såhär alldeles före jul. Men, det är tyvärr tidens gång. Tyvärr är man aldrig riktigt förberedd på sådana här saker även om man tror det.

Det känns ganska tomt att komma “hem” och så finns inte mamma där, som hon alltid har gjort innan. Troligtvis kommer jag nog inte åka till Boden lika frekvent som tidigare i framtiden men jag har ju mina bröder med brorsbarn i trakterna så nu kanske jag får en chans att hälsa på dem istället i lite längre perioder än vad det blivit hittills då alltid mamma har varit navet för mina Norrlandsbesök tidigare.

Nu ska jag nog gå och lägga mig och sova ordentligt för imorgon blir nog en av de tuffare dagarna i mitt liv skulle jag tro.

Jo, förresten. Om inte publiceringsdatumet har blivit ändrat så kommer jag att vara med i Expressens söndagsbilaga nu på söndag i ett reportage om mäns oro så håll utkik efter det! Jag ska försöka återkomma på söndag när jag vet om det kom med eller inte…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>