söndag, 6 februari, 13:46

Victoria Tower

Fotade precis en bild på framskridandet av byggandet av Victoria Tower vid Kistamässan i Kista. Bilden är tagen från min balkong och visar också lite av min framtida utsikt från den. Victoria Tower ska bli en hotell och kontorsbyggnad på fyrtio våningar. De första trettio blir hotell och dom tio översta blir kontor. Hela byggnaden kommer vara täckt av reflekterande trekantiga glasrutor och man kan redan se att de börjat få dessa på plats längre ner på byggnaden. Lägg också märke till de gula manskapsbodarna högst upp för att få känn på storleken. Då jag inte kan se botten av byggnaden från min utsiktspunkt så vet jag inte om de är klara på höjden ännu eller om det tillkommer fler våningar. Vi får se vad det lider.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>