söndag, 15 maj, 02:19

Sverige trea i Eurovision Song Contest

Sådär, efter en nervpirrande uppläsning av rösterna så visade det sig att Sveriges bidrag Popular med Eric Saade kom trea. Egentligen var vi på andra plats men Italien puttade ner oss när sista rösten lästes upp. Vann gjorde Azerbajdzjan men det var ju så många svenskar inblandade i deras nummer att man nästan kan säga att vi vann ändå. Jag tyckte inte att Azerbajdzjan var några höjdare på att sjunga, det var väl de svenska kör-tjejerna som hördes mest och tur var väl det. Danny Saucedo som kom tvåa i svenska uttagningen fick precis som Eric Saade gjorde förra året läsa upp Sveriges röster. Så nästa år kanske det blir han som vinner uttagningen och får åka till Baku.  Vem vet?

1 kommentar tillSverige trea i Eurovision Song Contest

  • Det var väl inte någon azerbajdzjanier som skrivit en ton eller ett ord text i den vinnande låten. En identitetslös poplåt som kunde varit gjord i vilket land som helst. Märklig tävling.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>