måndag, 11 maj, 17:07

Studioporträtt – eller???

MB TP Igår så hade vi personalmöte på jobbet och efter det ett litet mingel. Och under minglet så slet jag förstås fram kameran, kopplade på min speedlightblixt, riktade blixten mot taket och satte igång och fota. Bland de många bilderna så har dessa två på mina kollegor fascinerat mig hela dagen idag. Dom är tagna tvärs över bardisken och som sagt med blixten studsad i taket och ändå ser dom ut som om dom är tagna i värsta fotostudion. Jag är helt förundrad över hur det kunde bli så bra särskilt som det är ”snapshots”.  Har inte heller photoshopat dom särskilt mycket. Jag är jättenöjd eftersom att det är så svårt att få det bra med ”på kameran” blixt, oftast blir det bara vitt och platt och eländigt.

3 comments to Studioporträtt – eller???

 • Christopher

  Vilka sjukt bra bilder det blev.
  Känns som studiobilder, där man lagt mycket tid på att få till rätt bild.
  Otroligt.
  Troligen välbetalda modeller.
  /Chph

 • Superfint 🙂 Det är väll bara o tänka ut vad du hade för omgivningar o instälningar. .ibland funkar de väldigt fint 🙂

 • Kenneth

  Grymma! Gratulerar!

Kommentera