tisdag, 17 november, 06:36

Panta dina 33 cl glasflaskor.

Aftonbladet skriver att bryggerierna har stor brist på 33 cl glasflaskor till julmusten. Om man inte får in 100000 flaskor närmaste veckan så hotas hela produktionen. Totalt behöver man 3-4 miljoner flaskor fram till Jul. Så det är bara att börja att leta i skåp, förråd och sommarstugor. Själv har jag en stycken tomflaska stående. Jag får väl ta en tur ner till affären och panta den för att dra mitt strå till stacken så att säga. Dessutom blir jag ju femtio öre rikare (eller vad det nu är man får nuförtiden).

1 kommentar tillPanta dina 33 cl glasflaskor.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>