lördag, 9 januari, 06:03

No pants subway ride

I morgon söndag är det “No pants subway ride” dag. Främst i New York men även runt om på olika platser i världen. Det går ut på att man åker tunnelbana byxlös. Jag vet inte direkt varför man nu ska göra det. Det är iscensatt av en organisation som heter Improv Everywhere. Känner mig inte så sugen att delta själv om det nu skulle bli av i Stockholm, då det inte kan vara kul att klä av sig i underbyxorna när det är 20 minus ute. Tänk att stå där i snålblåsten i kalsongerna i t ex Blåsut. Nej, jag hoppar över men hoppas nu det går bra för dom som gör det…

Här är en youtubevideo från förra årets No pants subway ride.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>