lördag, 9 januari, 10:30

Sony World Photography Awards

Ja, det är väl lika bra att satsa högt. Jag skickade in två bilder till Sony world photograpy awards som går av stapeln i Cannes i April. Det är en tävling både för amatörer och proffsfotografer.  Jag deltar som amatörfotograf i avdelningen porträtt. Jag misstänker att chansen är minimal att ens komma vidare till de 40 som går final men man kan ju alltid hoppas. Förstapriset är 5000 dollar plus en massa marknadsföring under ett år om jag förstått det rätt. Även vi som är exklusiva fotografer på Istockphoto får delta då dom deltar i Juryn. Så vi får väl se hur det går, jag håller er underättade.

Kolla in mina bidrag här. Dessa bilder finns även i min portfolio på Istock.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>