måndag, 10 januari, 16:14

Rökningsuppehåll

Jaha, då slutade jag röka igen. Eller man ska väl inte säga att man slutat röka, då blir man bara häcklad, så jag kallar det ett rökningsuppehåll istället. Eftersom att jag alltid börjar om igen förr eller senare. Förra året höll jag upp två månader med hjälp av nikotinplåster och det resulterade i att jag gick upp 12 kilo i vikt på de två månaderna. Så denna gång tar jag till det beprövade snuset istället. Då går jag i alla fall inte upp i vikt och det funkade bra då jag höll upp ett helt halvår 2009. Man kan väl tycka att man ska sluta helt och fullt med allt nikotin men jag fixar inte det just nu i alla fall. Så vi kör snus ett tag och sen får vi se vad det bliver av det hela.

Jag hade inte alls planerat att sluta röka den här gången och det var inte ett nyårslöfte, utan en impuls jag fick i går eftermiddag. Det började helt enkelt bli för mycket när jag upptäckte att jag rökt två paket på 20 timmar…

Så nu är det bara att vänta på att flimmerhårs-hostan sätter igång och att lukt och smaksinnet kommer tillbaka.

2 kommentarer tillRökningsuppehåll

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>