fredag, 7 januari, 17:14

Kissie bortklippt

Enligt Aftonbladet går bloggerskan Kissie till hård attack mot Kanal 5 på sin blogg för att hon blivit i stort sett bortklippt från Filip & Fredriks nyårskrönika där hon deltog i en debatt med bloggaren Amir. Ja vad ska man säga. Det var väl trist för henne att det inte blev så mycket värdefull gratisexponering i TV kanske. Sen kan jag väl tänka mig att det var några fler gäster i programmet som behövde lite plats, det var väl inte en årskrönika specifikt om hennes blogg.  Ja det är väl inte lätt att vara bloggkändis. Den dag jag också blir det får jag återkomma med eventuell ilska över att ha blivit bortklippt i TV. Det lär väl bli från PRO’s Årskrönika i så fall 🙂

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>